Aan de slag

SpinOffice logo

Alles-in-één
relatiebeheer software

Bespaar tijd en bedien uw klanten beter dan ooit tevoren. Registreer, download de software en start geheel vrijblijvend met de gratis versie. U kunt direct aan de slag.

  • Beheer al uw zakelijke relaties.
  • Volledige integratie van uw mail en agenda.
  • Werk als een team samen en deel alle gegevens met uw collega’s.
  • Uiterst veilige opslag van alle data.

Het aanmaken van een account kost slechts 1 minuut.

Ja, ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden. Wij versleutelen alle gegevens die u in SpinOffice opslaat. Lees ons Privacybeleid.


Functionaliteiten om uw klantcontact te verbeteren

SpinOffice Apps
Beheer al uw zakelijke relaties

Onderhoud al uw relaties, leads en klanten in een centrale plaats. Organiseer notities, e-mails, bestanden, en meer in het persoonlijke archief van relaties zodat informatie binnen handbereik blijft en klantinteracties te volgen zijn.

Volledige integratie van uw mail

Alle verzonden en ontvangen items zijn volledig geïntegreerd en automatisch gekoppeld aan relaties. De inbox helpt u echt om efficiënter te werken.

Een gedeelde kantooragenda

De agenda is voor iedere gebruiker toegankelijk. Alle afspraken kunnen worden gekoppeld aan relaties, collega’s, activiteiten en projecten/dossiers in de database. Afspraken kunnen worden afgeschermd voor anderen, reminders en uitnodigingen zijn mogelijk.

Bedien uw klanten beter dan ooit tevoren

Aanvullende functies, onmisbaar binnen een CRM

Werk samen met uw team

Alle gegevens die door één gebruiker zijn gemaakt of bijgewerkt, zijn zichtbaar voor alle anderen binnen de database, mits de juiste gebruikersrechten. Uw team zal hier echt de vruchten van plukken.

Sync met mobiele apparaten

Run uw bedrijf onderweg; u kunt alle gegevens op ieder gewenst moment vanaf uw laptop, telefoon of tablet (iPhone/iPad/Android) openen zolang u verbonden bent met het internet. Uw e-mail, relaties en agenda synchroniseert met uw iOS (Agenda, Mail en Contacten App) of Android-apparaat.

Uiterst veilige opslag van alle data

Alle gegevens die zijn opgeslagen in SpinOffice CRM worden versleuteld opgeslagen op goed beveiligde servers in Europa. Alleen u krijgt de sleutel. Wij delen geen informatie met derden.

En slimme integraties met onder andere…

Wie zijn wij?

Wij zijn een gedreven team dat al ruim 21 jaar maat software applicaties ontwikkeld in opdracht van MKB-bedrijven. SpinOffice CRM is ons belangrijkste product. Vanuit ons prachtige kantoor in het centrum van Den Haag doen wij er alles aan om ons product te onderhouden, te verbeteren en om onze service naar u als klant zo hoog mogelijk te houden.

Veel gestelde vragen over CRM software

Wat is CRM software?
CRM staat voor Customer Relationship Management. Het is eigenlijk de manier waarop een organisatie de zakelijke relaties en interactie met (potentiële) klanten beheert. Een CRM systeem is voor veel bedrijven een instrument om alle communicatie, bestanden en activiteiten bij te houden met klanten, processen te stroomlijnen, efficiënter te werken en meer winst te genereren.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van CRM software?
Het gebruik maken van CRM software heeft vele voordelen. Maar wat kunt u met een CRM in de praktijk? Een CRM:
  • structureert het verkoopproces.
  • biedt de mogelijkheid om gerichte marketingacties te doen.
  • verbetert uw klantenservice proces.
  • zorgt voor effectief projectmanagement.
Met CRM software in binnen uw organisatie heeft u dus alle klantinformatie overzichtelijk op één plek waardoor uw organisatie efficiënter en effectiever werkt. Een CRM is dan ook een handige tool voor de gehele organisatie, van verkoop tot klantenservice.
Voor wie is CRM software handig?
Een CRM systeem is er voor de werknemers. Het maakt het makkelijker taken snel en efficient af te handelen, vermindert het aantal routine taken en stroomlijnt bepaalde processen dat uw werknemers succesvoller. CRM is dus voor:
Marketing: een goed CRM-systeem geeft het marketing team meer inzicht in de doelgroep waar ze zich op willen richten.
Sales: het salesteam kan de gehele customer journey volgen via het CRM-systeem, bijvoorbeeld om te zien of al eerder contact is opgenomen met een potentiële klant.
Service: het verlenen van service wordt makkelijker als ook service-medewerkers een overzicht hebben van al klantinformatie.
Leidinggevenden: via het CRM-systeem houdt de leidinggevende toezicht op de operationele activiteiten van de organisatie.
Draait CRM alleen om klantbeheer?
Nee, CRM software draait absoluut niet alleen om klanten. In een CRM kunnen alle relaties die voor een bedrijf van belang zijn de gewenste aandacht geven; collega’s, leveranciers, gebruikers van diensten en uiteraard dus klanten. Met behulp van CRM software bent is een organisatie in staat om sneller en efficiënter te werken.

Heeft mijn onderneming CRM software nodig?
Elk bedrijf dat producten of diensten aan meerdere klanten verkoopt, heeft baat bij CRM software! U heeft immers behoefte aan een helder overzicht van actuele en duidelijke informatie over leads en klanten, gekoppeld aan operationele efficiëntie. Het is alleen wel belangrijk om een keuze te maken in de soorten CRM software systemen die er zijn. Dit leggen we in de volgende vraag aan u uit.

Wat zijn de verschillende soorten CRM software?
Operationeel CRM
Analyseert uw klantgegevens en biedt meer inzicht in uw organisatie om uw bedrijfsprocessen te verbeteren. Het doel is om meer efficiënte beslissingen te maken, uw bedrijf te versterken op basis van reële data en de resultaten van uw inspanningen op te volgen.
Analytisch CRM
Automatiseert sales, marketing en klantenservice. Het doel is om leads te genereren en automatisch alle nodige contactgegevens te verzamelen.
Strategisch CRM of collaboratie CRM
Deelt klantgegevens tussen verschillende teams, zoals sales, marketing en klantenservice. Het doel is om klantervaringen en verkoopcijfers te verbeteren.
SpinOffice CRM is echt een combinatie van operationeel en collaboratie CRM.

Wat voor soort CRM software is SpinOffice?
SpinOffice CRM is een combinatie tussen een operationeel CRM collaboratie CRM.

Klantgegevens worden verzameld en dit biedt meer inzicht in uw bedrijf om zodoende uw bedrijfsprocessen te verbeteren. Het doel is om meer efficiënte beslissingen te maken, uw onderneming te versterken op basis van reële data en de resultaten van uw inspanningen op te volgen.

Binnen de database worden klantgegevens gedeeld tussen verschillende teams of werknemers, sales, marketing en uw klantenservice. Het doel is om klantervaringen, efficiëntie en verkoopcijfers te verbeteren.

Wat is het verschil tussen cloud CRM of CRM on-premises?
Cloud CRM: CRM die door een leverancier wordt gehost en via een applicatie of webbrowser benaderbaar.
On-premise CRM: CRM die lokaal draait op de computert van uw organisatie.
Het lijkt voor de hand liggend dat cloud CRM oplossing fijner is, maar zo simpel is het niet. Behalve de vele voordelen van cloud CRM spelen er andere factoren om rekening mee te houden, zoals veiligheidseisen.
We zullen de verschillen én voor-en nadelen tussen cloud CRM en on-premise CRM ook voor u op een rij zetten.

Is SpinOffice CRM een cloud CRM?
Ja, SpinOffice is een cloud CRM, maar wel een hosted oplossing. Alle gegevens, bestanden en berichten in uw database worden opgeslagen op onze zeer goed beveiligde servers binnen Europa. Alleen de applicatie zelf wordt op de lokale schijf van uw werkstation geïnstalleerd.

Wat onze klanten zeggen…

Bij 34.000 relaties binnen seconden elke email of afspraak vinden; briljant. Via vragenlijsten managen we grote en complexe vakbeurzen, nu ook met de mogelijkheid om geautomatiseerd te factureren, een enorme time-saver! SpinOffice is niet meer weg te denken uit onze bedrijfsvoering. En we willen de excellente helpdesk niet onvermeld laten.

Peter Groot

Directeur, Good!

Stichting Het Huys ten Donck maakt sinds 2015 gebruik van SpinOffice voor het beheren van de zakelijke relaties. Het is fijn dat SpinOffice alle mail keurig opslaat en archiveert. Daarnaast is de mogelijkheid om documentsjablonen gevuld met contactgegevens te genereren echt een uitkomst.

Jonkvrouw Catharina Groeninx van Zoelen

Directeur, Het Huys ten Donck

SpinOffice is een overzichtelijk, goed te begrijpen CRM systeem met veel mogelijkheden. Wij hebben door het gebruik van de software een duidelijker overzicht van onze klanten, leveranciers en andere contactpersonen. Daarnaast is het een handige tool om interne- en externe communicatie goed en overzichtelijk in bij te houden. Tevens is de toegankelijkheid in meerdere mailboxen, het toevoegen van documenten aan klanten/prospects een absolute meerwaarde.

Sandra van der Meulen

Mede-eigenaar, Skills For Kids

Start met een gratis account

Start met de gratis versie met ongelimiteerd aantal users, alle functionaliteiten die u van een CRM pakket verwacht maar wel met gelimiteerd in data-opslag. De volledige Pro-versie bevat ongelimiteerde opslag van uw gegevens, veel slimme functionaliteiten en nuttige integraties die u tijd zullen besparen.

SpinOffice CRM is in 1999 ontwikkeld. Met een team van programmeurs is er een web-based (SaaS) CRM relatiebeheer oplossing ontwikkeld die eenvoudig te gebruiken is, kosteneffectief, en ideaal voor B2B gebruik. Het doel is om ondernemers, managers en werknemers een hulpmiddel te bieden waarmee ze hun bedrijf nog beter kunnen organiseren, tijd kunnen besparen door communicatie efficiënt te archiveren en belangrijke gegevens met collega’s te kunnen delen. Inmiddels is SpinOffice uitgegroeid tot een CRM applicatie die door meer dan 3.500 klanten wordt gebruikt binnen de Benelux. Elke dag registreren mensen over de hele wereld voor onze software en voegen ze zich bij de groep gelukkige gebruikers die CRM software net zo waarderen zoals u.

070 311 5403
info@spinoffice.nl