Hoe te beginnen?

1. Registreer gratis

Registreer zonder enige verplichting.

U heeft direct toegang tot de basisfunctionaliteiten van SpinOffice CRM zoals uw e-mail, agenda, relaties en taken.

De gratis versie is o.a. beperkt in opslagruimte.

2. Vul de database

Ontdek de applicatie. Vul de widgets en bekijk de korte video-animaties.

Configureer uw mail, importeer relaties en uw Office 365 agenda. SpinOffice koppelt alle e-mailberichten aan uw klanten. Wel zo handig!

Nodig ook uw collega’s uit en werk samen in dezelfde database.

3. Download de software

Voor optimaal gebruik van alle functionaliteiten, download de software op uw PC of Mac. Gebruik dezelfde inloggegevens om in te loggen binnen uw account.

4. Upgrade naar Pro

U heef nu toegang tot de beperkte versie. De Pro-versie biedt onbeperkte data-opslag, extra beveiligingsopties, volledige e-mailintegratie, extra functionaliteiten en support.

Bekijk de editie-vergelijker voor de verschillen tussen de gratis versie en Pro.

Upgrade uw licentie(s) naar Pro in het licentie-dashboard.