e-Boekhouden.nl

e-Boekhoudene-Boekhouden.nl

Sinds 2020 biedt SpinOffice CRM een koppeling met e-Boekhouden.nl, een betaalbare boekhoudoplossing die intuïtief en eenvoudig werkt.

Dankzij de koppeling met e-Boekhouden worden met één druk op de knop alle facturen en NAW-gegevens van uit SpinOffice naar uw boekhouding in e-Boekhouden geschoten. Relaties uit SpinOffice worden relaties in e-Boekhouden. Wel zo gemakkelijk dus!

Wat zijn de belangrijkste voordelen?

  • Snelle en simpele implementatie.
  • Bespaar tijd en voorkom fouten in uw facturatie.
  • Koppeling van uw relaties in CRM en boekhouding.
  • Veilig alles in de cloud.

Wat zijn de vereisten?

Om gebruik te kunnen maken van de boekhoudkoppeling is het noodzakelijk dat u bij e-Boekhouden.nl uw administratie doet en dat u de factuurmodule van SpinOffice CRM gebruikt.

Wat zijn de te doorlopen stappen?

Het is relatief simpel! Voer de API-key van e-Boekhouden.nl in in SpinOffice en de koppeling is gemaakt. Ga naar Aan de slag met de e-Boekhouden.nl integratie voor de complete stappenlijst.

Wat kost de koppeling met e-Boekhouden?

Wij rekenen eenmalig € 185 excl. BTW (2 uur) voor een basisconfiguratie. Er zitten verder geen jaarlijkse vaste kosten aan vast. Alleen bij een complexe administratie kijken wij wat er aan extra tijd in rekening moet worden gebracht.

Werk slimmer, sneller en efficiënter met de koppeling tussen SpinOffice CRM en e-Boekhouden!

Heeft u interesse in het gebruik van onze factuurmodule i.c.m. de slimme koppeling met e-Boekhouden.nl? Neem dan contact met ons op!